Heb jij een bedrijf in Turnhout en wil je graag inzetten op online marketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. PubliLab is een online marketing bureau dat zich specifiek inzet voor KMO’s en zelfstandigen. Met meer dan tien jaar ervaring voor grote en kleine bedrijven, helpen we je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten.

 

Onze aanpak is uniek, we focussen ons op een persoonlijk voorstel voor elk bedrijf. In een kennismakingsgesprek bekijken we samen wat de mogelijkheden en noden voor jouw bedrijf zijn. Vervolgens stellen we enkele online marketing diensten voor die het best aansluiten bij je profiel.

 

De mogelijkheden bij online marketing zijn eindeloos. Misschien wil je adverteren op zoekmachines en zo je potentiële klanten bereiken? Of je huidige klanten bereiken met nieuwsbrieven, via e-mailmarketing. Ook een analyse van je huidige website is een optie, waarbij je handige tips geven over hoe je deze kan verbeteren. Samenwerken met PubliLab kan voor een kort project of voor een langer termijn, de keuze is aan jou.

 

Turnhout

 

Als hoofdstad van de Kempen is Turnhout een belangrijke plek voor ondernemers in de regio. Heel wat internationale bedrijven zijn er gevestigd en de ligging is bovendien erg interessant, met de nabijheid van Aken, Eindhoven en de Antwerpse haven. Niet enkel speelkaarten van Cartamundi laten er de economie draaien, ook heel wat KMO’s en zelfstandigen ondernemen in de gezellige Kempense stad. Om net nog een stapje voor te hebben op je concurrenten is online marketing uiterst interessant. Het is een erg kostenefficiënte manier om meer klanten te werven voor je bedrijf. Bovendien zorgt PubliLab voor een aangepaste aanpak op maat van jouw bedrijf.

 

Interesse in online marketing Turnhout of nog andere vragen? Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek. Wil je graag elke maand gratis online marketing tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

 

 

Dit is een artikel over online marketing Turnhout.