Ben jij een bedrijf uit Tienen en op zoek naar een manier om je bedrijf online op de kaart te zetten? Dan kunnen wij van PubliLab je vast en zeker helpen met onze online marketing diensten. We zijn een online marketing bureau met meer dan tien jaar ervaring en richten ons specifiek op KMO’s. We hebben heel wat klanten, in elke regio van Vlaanderen.

 

Onze aanpak is steeds uniek en op maat van de KMO. We bekijken in een vrijblijvend gesprek eerst de noden en mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf. Vervolgens kiezen we een mix van verschillende online marketing diensten, die zou nauw mogelijk aansluit bij de doelen van je bedrijf.

 

Binnen die mix zijn heel wat combinaties mogelijk. Zo kan je ervoor kiezen om in te zetten op adverteren op zoekmachines, zoals Google of Bing. Misschien past het beter bij je bedrijf om te kiezen voor sociale media? Dan behoort het tot de mogelijkheden om te adverteren op Facebook, Twitter, YouTube, Instagram of LinkedIn. Voor sommige KMO’s kunnen nieuwsbrieven erg interessant zijn, dan kiezen we voor e-mailmarketing. Uiteraard is het mogelijk om verschillende van deze bouwstenen de combineren tot jouw ideale online marketing mix.

 

Tienen

 

Tienen is een bruisende stad in Vlaams-Brabant, met heel wat bedrijvigheid. Niet enkel grote bedrijven zoals de Tiense Suikerraffinaderij en Bosch zorgen voor een bloeiende lokale economie, ook heel wat KMO’s en zelfstandigen noemen Tienen hun thuisbasis. Met heel wat bedrijvenzones, zoals de bedrijvenzone Leeuwerik en Bost-Gallic, is het een erg interessante omgeving om te ondernemen.

 

Zin om je bedrijf nog een niveau hoger te brengen en ook in te zetten op online? Kies dan voor de online marketing diensten van PubliLab. Zo heb je een stapje voor op je concurrenten en word je sneller gevonden op het internet door je potentiële klanten.

 

Interesse in online marketing Tienen of vragen over de diensten die we aanbieden? Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek, we bekijken graag samen met jou de opties.

 

 

Dit artikel gaat over online marketing Tienen.