Ben jij een bedrijf in de regio Mechelen en op zoek naar online marketing advies en diensten? Dan kan PubliLab je vast op weg helpen! We zijn een online marketing bureau met meer dan tien jaar ervaring in de KMO markt. We hebben klanten in elke regio in Vlaanderen, zo ook in Mechelen.

 

Onze aanpak wordt steeds aangepast aan het bedrijf waarmee we samenwerken. Zo vergt een b2b-bedrijf een andere aanpak dan een b2c-bedrijf. Met beide heeft PubliLab uitgebreide ervaring, zodat we steeds de juiste bouwstenen kunnen aangeven voor jouw online marketing plan.

 

Dat plan bestaat vaak uit een mix van allerlei diensten, afhankelijk van jouw bedrijf, je doelgroep en je ambities. Zo kan je kiezen om in te zetten op sociale media, zoals adverteren op Facebook of Twitter. Maar je kan ook kiezen om eerder aanwezig te zijn op zoekmachines. Dat kan je via zoekmachineoptimalisatie, maar ook met advertenties door te kiezen voor adverteren op Google of Bing. De opties zijn eindeloos. We zitten graag met je samen om te kijken welke aanpak het best voor jouw bedrijf werkt.

 

Mechelen

 

Mechelen is meer dan een prachtige stad aan de Dijle. Je vindt er heel wat bedrijvigheid terug. Niet enkel grote ondernemingen, zoals Telenet of Sanoma Media, maar ook een heleboel KMO’s. In het bedrijvenpark Mechelen Noord of het bedrijvencentrum Mechelen Zuid bevinden zich al talloze ondernemingen. Als ondernemer is het dan ook erg belangrijk om jouw bedrijf goed in de markt te zetten. Wij kunnen je helpen met je bedrijf online op de kaart te zetten en zo een stapje voor te hebben op je concurrenten.

 

Wil je graag aan de slag met online marketing voor jouw bedrijf? Bel ons gerust op het nummer 0476 90 53 78 of contacteer ons via het formulier.

 

Op de hoogte blijven van de laatste mogelijkheden qua online marketing? Schrijf je dan zeker in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 


Dit artikel gaat over online marketing Mechelen