Ben jij een bedrijf uit Genk en op zoek naar online marketing advies en diensten? Dan helpen wij je graag verder. Wij zijn PubliLab, een online marketing bureau met heel wat ervaring in online marketing voor KMO’s. We zetten steeds in op een gepersonaliseerde aanpak, om zo voor elke bedrijf het maximale uit online marketing te halen.

 

Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we samen met jou op zoek naar de noden en mogelijkheden. Wij maken vervolgens een voorstel op maat met de online marketing diensten die het best aansluiten bij je bedrijf en je doelen.

 

We kunnen kiezen om in te zetten op één online marketing kanaal of eerder om een mix van verschillende diensten in te zetten. Zo kunnen we kiezen voor e-mailmarketing om je klanten te bereiken via nieuwsbrieven. Voor andere bedrijven zal een aanpak via sociale media misschien meer lonen, met advertenties op Facebook, Twitter of Instagram. Een dienst dat voor vele klanten werkt, is adverteren op Google. Zo bereik je je klanten via een zoekmachine. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij bekijken ze graag samen met jou!

 

Genk

 

Genk is één van de grootste steden in Limburg en staat bekend als industriestad. Zo kent het een gigantisch industriepark, Genk-Zuid. De Limburgse stad is echter heel wat meer dan enkel industrie, zo kan je ook heerlijk shoppen in Genk, onder meer in Shopping1, 2 of 3. Ook telt de stad heel wat KMO’s en zelfstandigen. Ben jij één van die bedrijven die zich graag wil onderscheiden van zijn concurrenten? Dan is online marketing de perfecte manier. Het is een erg kostenefficiënte manier om nieuwe klanten te werven en je bedrijf online op de kaart te zetten. PubliLab helpt je graag met een op maat gemaakt voorstel.

 

Meer weten over online marketing Genk of nog andere vragen voor ons? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Elke maand gratis online marketing tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de PubliLab nieuwsbrief.

 


Dit artikel gaat over online marketing Genk