Ben jij een bedrijf in de regio van Brugge en op zoek naar online marketing advies en diensten? Dan ben je bij PubliLab aan het juiste adres! Wij zijn een online marketing bureau met klanten in elke regio in Vlaanderen, zo ook in Brugge.

 

Onze aanpak is uniek en op maat van elke KMO. We bekijken tijdens een vrijblijvend gesprek wat de noden en mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf. Aan de hand hiervan kiezen we voor de mix van diensten die het beste passen bij het profiel van je bedrijf. Een overzicht van onze online marketing diensten, vind je hier. In de regio van Brugge hebben wij onder meer een klant in tentenverhuur, namelijk Alphatent. Daarvoor verzorgen we advertenties op Google.

 

De mix van online marketing diensten hangt af van jouw bedrijf en je doelgroep. Zo kunnen we kiezen om in te zetten op adverteren op Facebook, Instagram of Twitter. Bij b2b bedrijven kunnen dan net advertenties op LinkedIn misschien meer lonen. Misschien heb je een database met e-mailadressen en kan er ingezet worden op e-mailmarketing. De opties zijn eindeloos, wij bekijken ze graag samen met jou.

 

Brugge

 

Brugge is niet enkel een toeristische parel, maar ook een regio met veel KMO-bedrijven. Of je je nu richt op particulieren of andere bedrijven, wij kunnen je steeds helpen met het beter in de markt zetten van jouw bedrijf. Online is in deze tijden een troef die ontzettend belangrijk is om uit te spelen. Met online marketing heb je net dat stapje voor op je concurrenten en bereik je talloze potentiële klanten.

 

Geïnteresseerd in online marketing advies? Bel ons gerust op het nummer 0476 90 53 78 of contacteer ons via het formulier. Of je nu in de Blauwe Toren zit of langs de idyllische Brugse reitjes, wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste mogelijkheden qua online marketing? Schrijf je dan zeker in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Dit artikel gaat over online marketing Brugge.