Online marketing wordt gebruikt om je bedrijf te promoten op het internet. Advertenties leiden vaak naar je bedrijfswebsite, daarom is het ook belangrijk dat deze helemaal in orde is. Aan de hand van een website analyse, kunnen we jouw bedrijf advies geven over alle verbeterpunten.

 

Waarom een website analyse voor mijn bedrijfswebsite?

 

1.  Gebruikerservaring voorop – Zit je website logisch in elkaar en vinden bezoekers precies wat ze zoeken? In een website analyse zoeken we verbeterpunten voor de beste gebruikerservaring. Het is namelijk erg belangrijk dat bezoekers een aangename ervaring hebben, aangezien dit vaak het eerste contact is dat ze met jouw bedrijf hebben.

 

2. Relevant verkeer – Bij een website analyse gaan we na waar je bezoekers vandaan komen. Het is vaak interessant om te weten of surfers je vinden via een zoekmachine, sociale media of misschien wel via advertenties die je al hebt lopen. We kunnen verder inzetten op kanalen die het goed doen en extra inspanningen leveren voor kanalen die nog niet helemaal ontwikkeld zijn.

 

3. Meten is weten (en verbeteren) – Door een analyse van je website te doen, kijken we wat er al goed is en wat er verbeterd kan worden. Zo kunnen we advies geven hoe je je website nog beter maakt, om zo bezoekers een betere ervaring te geven.

 

4. Online Marketing plan opstellen – Aan de hand van een website analyse, kunnen we voor jouw bedrijf een op maat gemaakt online marketing plan opstellen. Het is belangrijk om een overzicht van de mogelijkheden en verbeterpunten te hebben via een website analyse. Als we bijvoorbeeld merken dat de vindbaarheid op zoekmachines nog niet goed verloopt, adviseren we zoekmachineoptimalisatie. Na een analyse kunnen we je ook adviseren via welke online advertentie kanalen je best inzet. Die advertentie mix kan namelijk verschillen van bedrijf tot bedrijf.

 

Zie je zo’n website analyse wel zitten? PubliLab staat je graag bij met advies. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.