PubliLab levert niet zomaar online marketing aan bedrijven. Wij staan naast het bedrijf en zijn een actieve partner in het zoeken naar meer bezoekers, leads en uiteindelijk klanten.
Afhankelijk van de doelstelling of het soort bedrijf kiezen we samen uit onze brede waaier aan online marketing diensten een mix waar we op focussen. Op regelmatige tijdstippen evalueren we de resultaten en zo sturen we voortdurend bij.

Google Adwords

Google is één van de belangrijkste advertentiekanalen, je mag er zeker van zijn dat jouw (potentiële) klant zoekt op Google, wij zorgen dat hij of zij jou opmerkt.

>>> Adverteren op Google

Twitter

In bepaalde niches kan het erg interessant zijn om te adverteren op het microblogplatform Twitter (bijvoorbeeld voor de doelgroep hogeropgeleiden en first movers)

>>> Adverteren op Twitter

Youtube

YouTube is het grootste videoplatform. Als je klanten met een visuele boodschap wilt bereiken, is dit het meest interessante advertentiekanaal.

>>> Adverteren op Youtube

SEO

We optimaliseren je website, om zo beter te scoren in natuurlijke resultaten op zoekmachines. Dit  is een iets langer proces, maar heel lonend want steeds groeiend.

>>> Zoekmachineoptimalisatie

Bing

Naast Google kan je ook kiezen om te adverteren op Bing, een minder grote zoekmachine. Het publiek is kleiner, maar de kosten en concurrentie zijn een pak lager.

>>> Adverteren op Bing

E-mailmarketing

E-mail is nog steeds een van de meest effectieve kanalen om met bestaande klanten te communiceren of nieuwe aan te trekken.

>>> E-mailmarketing

Facebook

Adverteren op het grootste sociale medium kan erg interessant zijn, zeker als je lokaal een doelgroep wilt bereiken.  Heel veel formaten mogelijk (ook video)

>>> Adverteren op Facebook

Instagram

Wanneer je graag een jonger publiek wilt bereiken is Instagram een erg geschikt platform. Ook ideaal voor erg visueel ingestelde sectoren, zoals mode of reizen.

>>> Adverteren op Instagram

LinkedIn

Voor zakelijke communicatie kan je altijd rekenen op Linkedin. Adverteren hier is vooral nuttig voor campagnes gericht op andere bedrijven (b2b).

>>> Adverteren op Linkedin

WE BIEDEN JOU EEN UUR GRATIS ADVIES! >>>