Wat is de online marketing club?

De online marketing club is een formule waarbij ondernemers en marketing managers expertise kunnen inkopen. Zo kunnen ze hun eigen online marketing versnellen/versterken of  ons het werk laten doen.

Waarom is deze formule interessant? 

Je koopt een aantal uren in en bent zo zeker dat je heel snel kan geholpen worden en dat op het moment dat je ons nodig hebt.

 

Je hebt een website maar te weinig bezoekers of leads?

Lees dan zeker verder!

Waarvoor kan je de online marketing club gebruiken? 

Voor alles wat met online marketing heeft te maken, bekijk de lijst verder op de pagina.  Heb je iets nodig wat je niet  ziet staan?  Vraag het ons, meer dan waarschijnlijk kunnen we jou toch helpen.

Heb je voorbeelden? 

Ja hoor

 • je hebt een uitverkoop en wil dit aan heel jouw regio communiceren via Facebook en/of Instagram. Je kan dat zelf doen, maar dat vergt tijd en mogelijk zal je ook leergeld betalen.  Wij hebben hier ervaring mee, en kunnen dit professioneel voor je opzetten.
 •  Je wil een Facebookpagina voor je zaak maar hebt geen zin of de tijd om die zelf te onderhouden en animeren.  Dan doen we dit voor jou.
 • Je wil heel lokaal adverteren op Google maar hebt geen idee hoe dit moet en laat dit liever over aan iemand met ervaring.
 • Je wil bezoekers van je website later banners kunnen tonen (remarketing).
 • Je wil mailen naar je klanten, maar je hebt daar geen ervaring mee.

Voor wie is dit bedoeld?

Zaakvoerders van KMO’s,  ondernemers, freelancers,… maar ook marketing managers die op basis van deze formule een expert in huis willen halen.

Uren inkopen?

Ja, we werken met vaste pakketten omdat dit duidelijk werkt voor jou en voor ons.  Zo kunnen we er voor zorgen dat we voldoende expertise kunnen inzetten en jullie steeds helpen.  Het kleinste pakket bestaat trouwens uit 6 uur, dus je hoeft zeker niet ‘groot in te kopen’.

 

Tijd tekort maar toch willen groeien?

Dan is dit de formule voor jou.   Jij bestelt een paar uur en wij zijn jouw experts!  Bekijk de formules :

 

 

Welke diensten kan je aanvragen?

 • Aanmaak Facebook pagina
 • Onderhoud Facebook pagina
 • Adverteren op Facebook
 • Meer bereik op Facebook
 • Betere posities in Google
 • Opzetten Google Mijn Bedrijf
 • Adverteren in Google
 • optimaliseren van website
 • Analyse van statistieken
 • workshops  

 

Interesse maar nog niet zeker?  

Geef ons een seintje  met het adres van jouw website en we kijken gratis naar wat wij denken dat we voor jou kunnen doen.  Vrijblijvend.  

>>>   Dit kan via dit  contactformulier

 

Terwijljij verder onderneemtzorgen wij er voordat de website beter rendeert!Je hebt altijd een expert bij de hand! Ook voor 'nood-gevallen'.Klaar voor de leads-Joeri

Welk pakket past best voor jou?

Free
0 / 0 u
Starter
360 / 6 u
Medium
720 / 12 u
Large
1440 / 24 u

Nog wat extra info

Waar maken jullie het verschil met gratis online cursussen?

Echt gratis bestaat natuurlijk niet.  Je kan geen zaak bouwen op gratis.  Gratis cursussen zijn steeds bedoeld om later betalende diensten aan te verkopen.  Probleem is bij gratis of  collega’s die online cursussen verkopen (of webinars) dat je zelf alles moet doen.   Je kan dat leuk vinden en dan moet je daar zeker voor gaan, online marketing is heel cool om te doen!  Maar heb je daar als ondernemer tijd voor?  

Wij ontzorgen ondernemers door hen bij te staan met hun online marketing of het volledig voor hen te doen!

 

Blijven die uren geldig?

Bij het starterspakket blijven de uren  1 jaar lang geldig. We gaan er van uit dat je toch wel 6 uur wil investeren in online marketing per jaar?  Anders ben je echt niet goed bezig :-) Bij het Large pakket (24 uur) blijven deze zelfs 2 jaar geldig!

We gaan jou als klant ook elke week een mail sturen met daarin een tip. Die tip kan je alvast gratis gebruiken en het is ook steeds een herinnering om je uren hiervoor te gebruiken.  Ook zo gaan we jou helpen.

Wekelijkse tip

Dus elke week krijg je van ons op vrijdag (kan je er in het weekend eventueel iets mee doen of de week erna) een heel concrete tip voor jouw website.   Deze nieuwsbrief krijgen ook gewone abonnees, maar Club-klanten kunnen er natuurlijk meteen mee aan de slag en ons inschakelen, zij moeten het gewoon zelf doen (of Club-klant worden).

Is het advies persoonlijk?

Ja, je krijgt zelfs (in de mate van het mogelijke) een eigen contactpersoon die jouw website en online marketing op den duur beter kent dan jezelf.  en die er ook een erezaak van zal maken om te scoren!  

Deze twee hebben als doel jou te laten groeien door meer bezoekers en leads!

mailpost1

 

Kan ik het testen?

We hebben speciaal voor mensen die het willen testen de Starter account voorzien.  Dit vergt een beperkte investering van 6 uur (te vergelijken met een advertentie in een lokaal reclameblaadje) en hiermee kan je perfect testen of dit iets is voor jouw bedrijf.  

Interesse maar nog niet zeker?   Geef ons een seintje  met het adres van jouw website en we kijken gratis naar wat wij denken dat we voor jou kunnen doen.  Vrijblijvend.  >>>   Dit kan via dit  contactformulier

 

Enkele van onze klanten:

intrapools-logo

teakdeco teak meubelen

alphatent verhuur

insurex verzekeringen zwijndrecht

Nr4 grote maten

zwinkelen zwijndrecht

isotrie drongen

vamadak-logo