isotrie drongen

 

Isotrie isoleert het bedrijf online tegen de concurrenten

Zelfs al ben je marktleider en ben je al meer dan 30 jaar actief zoals Isotrie, ook zij moeten zich verzetten tegen de concurrentie. Isotrie specialiseert zich in isolatie met gespoten of geïnjecteerde Pur en heeft 5 vestigingen, verspreid over België en Luxemburg.

Google maar op concullega’s!

De campagnes van Isotrie bevinden zich vooral in de zoekmachine van Google, met een ijzersterke positionering. Op enkele uitzonderingen na, staat het grootste deel van de advertenties, binnen de top 3. Met de belangrijkste zoekwoorden, staan ze meestal op de eerste plaats.

Advertentie-extensies

De duidelijke advertenties, worden uiteraard vergezeld door advertentie-extensies. Deze extensies bestaan uit sitelinks, maar ook krachtige highlights en oproep-extensies.  Hiermee kunnen ze nog meer benadrukken waarom je voor hen moet kiezen en niet voor een ander. Denk maar aan ‘Offerte op maat binnen de 24 uur’, ‘niet zomaar marktleider’, ’30 jaar ervaring’,…

Facebook

Af en toe verschijnen er advertenties van Isotrie op Facebook. Deze advertenties gaan dan bijvoorbeeld over de aanwerving van personeel, of het inspelen op bepaalde evenementen zoals bijvoorbeeld de Bis Beurs. Maar ook gewoon puur adverteren over hun dienstverlening.

Het plaatsen van vacatures op Facebook werkt heel effectief: mensen zoeken niet altijd naar werk, maar zijn daarom niet minder geïnteresseerd. Je kan specifiek bepalen wie je wil bereiken: welke functie moeten de mensen hebben? Welke studies moeten ze hebben gedaan? Je kan dan verder ook kiezen in welke regio je wil zoeken en welke leeftijd de kandidaten moeten hebben.

 

https://www.isotrie.com/