all events

 

Bedrijf: All Events is een verhuur- én productiebedrijf van tijdelijke infrastructuursystemen voor evenementen. Denk maar aan feest- maar ook industriële tenten, Easy Set Up Chalets, Almhutten, Festicabins, enz..

Sector:  Tentenverhuur

Vraag: Mensen bereiken die op zoek zijn naar een accommodatie voor hun favoriete festival, of mensen die op zoek zijn naar een degelijke tent voor hun trouwfeest, een tijdelijke opslagruimte voor het materiaal van hun bedrijf, enz. Kortom mikken ze op verschillende doelgroepen en deze willen ze deze uiteraard bereiken.

Oplossing: Je mag geen appels met peren vergelijken dus elke doelgroep, vraagt een ander budget en een andere campagne. Tot op vandaag de dag  zijn er 8 campagnes actief in Adwords die elk hun specifieke optimalisatie krijgen. Op die manier komt elk product gelijk aan bod in de Adwords Account. Zoekwoordonderzoeken zijn maandelijkse kost, waarbij elk zoekwoord onder de loep wordt genomen op gebied van gemiddelde positie en kwaliteitsscore. Naast deze acties op Adwords, versturen we regelmatig Mailings in naam van All Events via Mailchimp.

 

Website: http://www.all-events.be/nl/home/1