Google promotiecodes als Google Partner


PubliLab is al een paar jaar Google Partner. Dat betekent dat we jaarlijks een examen moeten afleggen om te zien of onze kennis over Google Adwords nog up-to-date is. Dat examen is op zich niet van de poes. Voor iemand die dagelijks Google Adwords gebruikt zitten er niet vaak echt verrassingen in, maar bij sommige vragen moet je toch eens goed herlezen als je weet dat je 80% moet behalen om te slagen…

Maar het behalen van deze badge levert uiteraard een aantal voordelen, niet in de minste voor onze klanten:

– een kortere lijn voor Google Adwords support, zelfs een eigen aanspreekpunt
– we ontvangen regelmatig nieuws en cases waaruit we inspiratie kunnen halen voor eigen klanten
– en er zijn de befaamde Google adwords promotiecodes.

Wat zijn die Google Adwords promotiecodes?

Google Adwords promotiecodes zijn ontwikkeld door Google om ondernemers over de streep te halen om Google Adwords eens te proberen. Ze zijn niet echt gratis, want vaak moet je eerst een bepaald budget spenderen en krijg je datzelfde budget (met een limiet van bv. 50 of 75 euro) de volgende maand gratis om te spenderen. Dus toch best wel interessant om te gebruiken.

In welke gevallen zijn Google Adwords promotiecodes nuttig om in te zetten?

De codes kunnen enkel gebruikt worden voor nieuwe accounts (dus domeinnamen waar nog nooit is voor geadverteerd). Vaak stellen we aan klanten voor om specifiek een bepaalde dienst of product te kiezen waar we een mini-campagne voor opzetten die eerste maand. Zo kunnen we ons focussen om die vrij snel goed te krijgen en kan er de volgende maand optimaal genoten worden van de promotiecode.
Na een evaluatie kunnen we dan bekijken om de campagne uit te breiden naar andere delen van de website.

Interesse in de Google Adwords promotiecodes?
We hebben er hier liggen, graag bekijken we hoe we deze optimaal kunnen inzetten voor jouw website. Het inschakelen van een Google AdWords Specialist brengt immers heel wat voordelen met zich mee.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Share :
Related Posts

Leave Your Comment