Onze case van deze week: TeakDeco


006-2016-09-09 Teak Deco-223-Edit

Vorige week hebben we de case besproken van All Events en deze week is het aan een andere klant, TeakDeco. Een bedrijf dat teak binnen-, buitenmeubelen en woondecoratie maakt en verkoopt. Ze verdelen hun meubelen en decoratie over 3 winkels die gevestigd zijn in Belsele, Mortsel en Diest.

Voor TeakDeco hebben we heel wat campagnes gemaakt, niet enkel Adwords campagnes, maar ook op Facebook. Het speciale is dat het bedrijf enkele keren per jaar ook een uitverkoop organiseert. Hiervoor maken we ook steeds Adwords en Facebook campagnes én deze keer ook op Instagram.


009-2016-09-09 Teak Deco-267-Edit-EditVoor Instagram speelden we in op de prachtige foto’s van het buiten assortiment. Wat direct opviel waren de
vele likes, bij Facebook krijg je minder snel likes. Deze likes trekken nog meer aandacht van de beoogde doelgroep en op deze manier valt de advertentie ook meer op. Laat je bij Instagram niet afschrikken door de hoofdzakelijk jonge doelgroep, er zitten veel meer interessante leads op dan je zou denken!

Share :
Related Posts

Leave Your Comment