Waarom je moet kiezen voor Carousel ads op Facebook


Carousel ads op Facebook zijn enorm populair deze dagen. Ze worden zelfs gezien als grote concurrent van Google Shopping! Je ziet leuke foto’s, je klikt erop en komt onmiddellijk op de site van de adverteerder. Piece of cake, toch?

Waarom kiezen voor carousel ads?

Het grote voordeel van carousel ads op Facebook is dat je meerdere foto’s van meerdere producten kan laten zien, met elk een verschillende landingspagina. Op die manier komen verschillende mensen op verschillende pagina’s terecht.

Een volgend voordeel is dat je de carousel ads zo origineel kan maken zoals je zelf maar wil! Ze zijn ook leuker voor de Facebookers en vallen meer op dan een gewone advertentie. Bovendien is de kans ook veel groter dat mensen toch minstens 1 afbeelding/product leuk vinden. Een volgend voordeel is dat je net als bij een ‘gewone’ advertentie, jouw doelgroep specifiek kan bepalen en bereiken. Tenslotte kan je ook nog likes en reacties krijgen, wat bij Google shopping niet het geval is.

Een greep uit onze carousel ads

De foto’s hieronder zijn van de carousel ad van NR4. Voor de opening van een nieuwe winkel hebben we vooral foto’s gebruikt van het interieur en de voorgevel. Zo willen we een beeld geven van hoe de winkel eruit ziet, zodat de mensen al weten wat ze kunnen verwachten.

carousel ads NR4       carousel ads NR4 2       carousel ads NR4 3

 

Hieronder zien we de carousel ads van TeakDeco. Hierbij legden we de focus op mooie meubelen in een mooie setting. Hiermee wilden we de beleving verhogen ipv enkel foto’s van meubelen.

carrousel ads Teakdeco      carrousel ads Teakdeco2      carrousel ads Teakdeco3

 

carrousel ads Teakdeco4    carrousel ads Teakdeco5

Share :
Related Posts

Leave Your Comment

la meilleure médecine pour ibs http://belgiquepharmacie.be/ les lentilles de contact sur ordonnance à bas prix